Vive la France, Vive le Soixante-Neuf

    Moulin Rouge Cand vorbesti despre Franta tot ce-ti vine in minte este Parisul.

     Ador Parisul, orasul indragostitilor.

     Un oras spiritual, poetic si boem, cosmopolit dar traditional.

     Cati romantici nebuni nu viseaza sa strabata de mana cu persoana iubita Champs Elysee-ul sau sa-si ofere o plimbare pe Sena unde pot servi, pe inserat, cina pe vaporas, pe muzica trubadurilor francezi.

     Dar ce spui despre panorama incantatoare asupra intregului oras oferita de Turnul Eiffel, de barurile si cluburile care determina orice turist sa-si aduca aminte de noptile albe pariziene, de muzeele celebre care ii „hranesc” pe infometatii de arta.

     Insa viata de noapte a fascinat intotdeauna. “Lido”, cabaretul de pe Champs-Élysées, este faimos pentru spectacolele exotice. Iar cluburile de noapte “Moulin Rouge”, “Crazy Horse Saloon”, “Folies Bergère” sunt adevărate legende.

     Si totusi francezii mai sunt renumiti pentru ceea ce eu numesc….o experienta erotica suprema: au inventat termenul „soixante-neuf” in 1888 pentru pozitia 69.

     Pozitia 69 este actul sexual oral care ofera placere simultana ambilor parteneri, una dintre cele mai incitante pozitii pe care o poti incerca in dormitor.

     Este actul suprem „tu-mi produci placere eu iti produc placere”.

     Executarea lui corecta necesita un grad de abilitate si un anumit nivel de concentrare.

     In cursul actului, capul fiecarui partener se afla intre coapsele celuilalt partener iar limbile si degetele lor (daca le place sa le foloseasca) actioneaza simultan si reciproc asupra centrilor placerii.  

     KamaSutra10_detailSe numeste 69 pentru ca cifra 6 este cifra 9 inversata, si asa stau ambii parteneri inversati unul fata de celalalt. Desigur ca aici exista posibile variatii: partenera deasupra, partenerul deasupra sau amandoi unul langa altul pe o parte.

     Mie imi place cand stau deasupra. In felul asta pot controla intensitatea sexului oral oferit iubitului meu iar eu ma pot juca cu vulva deasupra lui oferindu-i o imagine excitanta maxima.

     Pozitia 69 este considerata un act oral sofisticat si foarte erotic deoarece abunda in senzatii.

     Este pozitia care iti permite sa explorezi senzualitatea, arta provocarii simturilor.

     Esti pregatit/a sa experimentezi?

     Relaxeaza-te si gandeste-te ca ai parte de un contact foarte intim si o imbratisare profunda, iar excitarea vizuala este foarte mare: simte umezeala, gustul, aromele genitale, caldura corpului si in acelasi timp o usoara claustrofobie de a fi prins intre coapsele celuilalt, care sporesc intens erotismul pozitiei.

     Este adevarat ca este o pozitie in care partenerii nu se privesc in ochi si ca in timp ce esti scufundat in placere unul dintre parteneri poate sa uite ca are si el de „lucrat” pe partea lui. Nu este usor sa te concentrezi sa oferi placere sexuala de calitate in timp ce o primesti tu insati.

     In timp ce corpul se contracta de extaz, mintea te face intr-adevar sa uiti de sine.

     Cum creierul este cel mai erogen organ, daca va concentrati sa va rasfatati unul pe altul, eventual stabiliti impreuna un cod, sincronizarea va fi floare la ureche si puteti atinge orgasmul.

     Chiar daca telul suprem al pozitiei se presupune a fi orgasmul simultan nu intrati in panica si fiti practici: puteti sa va satisfaceti pe rand.

     Hai sa-ti mai ofer un supliment de placere: pozitia 70. Invita o a treia persoana sa va priveasca. Sa-ti spun ce urmeaza? 😀

     Lasa puditatea la o parte si incearca ceva diferit: odata inceput jocul s-ar putea sa traiesti o experienta senzuala extrem de intensa si inedita pe care cu siguranta o vei repeta.

     In dragoste si razboi totul este permis. 😀

            Free your Mind, Body and Soul ! Dare to live beyond the limits !

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *