O portie de placere….erotica

     M-am trezit cu o pofta nebuna de a face dragoste. Eram in pat langa iubitul meu, goala si cu trupul plin de dorinta de a fi posedat.

     La radio era o melodie atata de senzuala. Genul acela de melodie care iti da fiori. Te ia de langa tot ceea ce este frivol, comun si te arunca undeva unde nu mai este nimic. Nici timp, nici oameni.

     Doar placere.

     Placere din aceea nebuna de iti doresti sa nu se termine niciodata.

     Placere pe care o simteam in fiecare por al pielii, in fiecare senzatie pe care o aveam si care ma coplesea, in fiecare sarut, mangaiere, in fiecare patrundere sau iesire din trup, in fiecare pozitie pe care o dorea corpul nostru, in fiecare picatura de transpiratie de pe trupurile infierbantate, in fiecare dorinta de a poseda fara limite si interdictii.

     M-am lipit de corpul lui cald, tremuram de dorinta.

     S-a trezit, m-a tras langa el. Stiam cat de mult vroia sa simta caldura din mine.

pozaarticol

     Eram atata de excitata. L-am privit, sarutat si mangaiat. Il doream deasupra, dedesubt, pe la spate, in picioare sau culcat. Era o nebunie care ne transformase intr-un singur trup.     

     M-a sarutat, si-a coborit buzele pe gat, pe sani, pe trup, intre picioare, pe picioare de parca ar fi vrut sa se infrupte din el pentru a sti sigur ca numai al lui este. Era atata placere si dorinta.

     M-a mangaiat usor ca si cum ar fi vrut sa nu sparga ceva ce putea fi pretios si unic.

     Pielea lui emana senzualitate, pasiune si dominare. De parca ar fi fost ultimul lucru pe care l-ar fi facut pentru a se dariu in totalitate.

     M-a patruns incet dar ferm, ma dorea la nesfarsit si nu se satura niciodata. Fiecare miscare imi dadea o senzatie orgasmica. As fi vrut sa ramana in mine pentru totdeauna.

     Era plin de dorinta in fiecare pozitie si fiecare pozitie ii dadea mister si putere. Totul era permis. Doar nu mai existau timp si oameni. Doar noi doi.

     Imi placea cand domol cand furios. Totul se schimba. Era un joc al perfectiunii. Din fiecare simtire se nasteau altele. Ma poseda sau il posedam. Asta nu conta atata timp cat fiecare fibra din corpul nostru se mistuia cu pasiune.

     Putea fi seductie sau abandon. Jocul era permis atata timp cat reveneam iar si iar la un singur trup.

     Puteam fi oriunde ne imaginam. Totul era al nostru. Doar noi contam.

     Trupurile noastre emanau dorinta si cereau pasiune, nimic nu incepea, nimic nu se sfarsea.

     Era un loc care a fost acolo dintotdeauna. Doar pe noi ne-a asteptat.

              Free your Mind, Body and Soul ! Dare to live beyond the limits !

     

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *