Arta mangaierilor

     Atinge-ma! Vreau sa ma mangai si sa-mi dai fiori!

     Incet, cu rabdare, gratie, tandrete, dragoste….cu sufletul.

     Vreau sa-ti amintesti de fiecare parte a corpului meu, de netezimea pielii mele, de toate rotunjimile trupului.

     Atinge-ma ca si cum nu ai sa ma mai vezi vreodata, iubind cu pasiune fiecare centimetru al pielii mele.

     Atinge-mi fata, gatul, sanii, abdomenul, coapsele. Imi simti caldura si contractiile de placere ale trupului?

     Este atata iubire in fiecare atingere si mangaiere. Imi daruriesti viata si bucurie.

     Nu am nevoie de cuvinte pentru ca mainile tale s-au transformat in pensule care imi coloreaza trupul cu lumini, umbre, pasiune, abandon, extaz, senzualitate, dorinta.

     Atinge-ma ca si cum as ramane pentru eternitate iubirea ta.

     Mi-ai sedus pielea, mi-ai sedus sufletul.

26ba7b7eb4246606676aee5ed77f052a

     Stiai ca cele mai mari organe sexuale ale corpului uman sunt creierul si pielea?

     Creierul este principalul organ sexual. De la el pornesc comenzile in tot organismul.

     Pielea, insa, ca suprafata, este cel mai mare organ sexual.

     Cele doua sunt strans legate. Anumite zone ale pielii au receptori care transmit mesaje in centrii sexuali din creier. O atingere transmite un mesaj care este inregistrat in centrul sexual al creierului. De aici, un alt mesaj este transmis organelor genitale pentru a se pregati pentru actul sexual.

     Si pentru ca am dorit sa-ti povestesc si tie despre arta mangaierii, oferindu-ti cat mai multe detalii pentru a-ti starnii curiozitatea, m-am pus pe cautat si astfel am gasit niste informatii extrem de frumoase si interesante.

     Intr-un cuplu, atingerile placute duc la eliberarea de oxitocina in organism, un hormon care ii face pe parteneri sa se simpla bine “contactul piele pe piele stimuleaza producerea de oxitocina si elibereaza endorfine care fac sa creasca sentimentele pentru cineva” .

     Intr-o relatie sexuala, una dintre cele mai mari dorinte ale celor doi este sa se atinga peste tot, reciproc. Senzatiile placute oferite de contactul piele pe piele sunt atat de intense incat chiar si o lenjerie de corp pare o bariera care trebuie inlaturata rapid pentru ca bucuria sa fie completa.

     Cand atingi, mainile transmit gandurile sau dorintele tale, iar cel atins le va interpreta la nivel fizic si va simti intentia din spatele atingerii. Acesta e limbajul atingerii.

     Atingerea este un limbaj aproape uitat pentru cea mai mare parte dintre oameni. Si asta pentru ca multi dintre ei o considera sinonima cu sexul. Multe persoane nu primesc sau nu ofera decat foarte rar o atingere cu adevarat dragastoasa. Corpul este privit ca un mecanism, in ideea ca trebuie sa te prezinti bine cu el si sa te incadrezi in cerintele momentului respectiv.

     Stiinta atingerii trupesti deriva din dragostea si reverenta in fata miracolului vietii in forma sa fizica.

     Placerea, extazul, orgasmul, inteligenta instinctuala naturala, procesul gandirii, intuitia, cunoasterea interioara, intelepciunea, trairile fizice sau emotionale si dragostea – sunt doar cateva dintre calitatile ce se pot manifesta doar prin intermediul corpului nostru.

     Una dintre trasaturile esentiale ale atingerii este capacitatea de a atrage constientizarea asupra trupului. Deoarece tindem sa ne ridicam catre minte si sa ne deconectam de trup, atingerea este cel mai eficient mod de a ne “cobori” inapoi in corp: atingerea incarcata de dragoste , tandrete,afectiune si grija,in orice moment al vietii si nu numai atunci cand facem sex. Dezvoltarea constientei si sensibilitatii trupului este premegatoare pentru sporirea dragostei si extazului in vietile noastre.

     Atingerea se manifesta in nenumarate feluri:

     Atingerea incarcata de dragoste, tandrete, afectiune si grija este un anumit tip de atingere. Din pacate, este si cel mai neglijat tip de atingere. Mainile trebuie sa fie relaxate atunci cand atingi sau maingai persoana iubita. Deoarece multe dintre noi nu primim destul de multe atingeri in copilarie, nu suntem deschise sau ne simtim stangace in fata acestei forme de exprimare. Poate trece o perioada destul de indelungata pana sa simtim nevoia de acel moment al atingerii sau de cele mai multe ori nu suntem constiente de aceasta nevoie.

     Atingerea sexuala – este folosita pentru a excita partenerul, inainte si in timpul actului sexual. Spre deosebire de atingerea incarcata de dragoste, acest tip de atingere este insa cel mai des folosit. Oamenii se ating foarte rar din motive nonsexuale. Prin acest tip de atingere, se comunica de fapt dorinta.

     Atingerea constienta este un tip de atingere care presupune implicarea ambilor parteneri. Trupurile isi pierd densitatea si devin un fel de energii fluide. Cel ce iubeste si cel ce este iubit se contopesc si devin unul si acelasi trup.

     Mainile sunt instrumente uimitor de sensibile, prin care putem comunica. O simpla atingere poate spune multe. Cand atingi o persoana, mainile vor transmite gandurile sau dorintele tale, iar cel atins le va interpreta cumva la nivel fizic si va simti puterea din spatele atingerii. Acesta este limbajul atingerii.

     Intre indragostiti, pe masura ce relatia avanseaza, atingerea este folosita mai ales pentru a crea excitatia necesara actului sexual. Este o atingere cu un singur scop, acela de a obtine o reactie de la partener.

     Limbajul atingerii poate insemna si masaj. Nu conteaza tehnica pe care o folosesti, ci important este ca trupurile voastre sa fie lipite unul de celalalt. Concentreaza-te asupra atingerilor si fi atenta la ceea ce faci.

     Aminteste-ti ca mainile tale pot transmite si cele mai ascunse ganduri. Cel mai important este ca atunci cand faci un masaj sa te bucuri de el. Daca iti place ceea ce faci si mai ales daca iti iubesti cu adevarat partenerul, atunci el va simti toata dragostea ta.

     A da si a primi sunt doua opuse complementare – nu poti avea una fara cealalta. Astfel de senzatii cauta oamenii atunci cand se implica intr-un act sexual. Cultivarea atingerilor iti pot imbuntati si iti pot aduce experiente noi in viata sexuala.

     Atingerea tamaduitoare te reconecteaza cu intregul. Multe traditii terapeutice se bazeaza pe intelegerea faptului ca trupul fizic este un proces dinamic in continuul energetic. Atingerea constienta ii propulseaza pe parteneri intr-un cerc energetic unde ambii dispar intr-o experienta de tip “aici si acum”. Partenerii care fac dragoste se contopesc intr-un intreg indivizibil, trupurile isi pierd densitatea si devin un fel de energii fluide.

     Cand faci dragoste, mangaie partenerul cu maini relaxate si iubitoare, fara o tinta anume, fara o anumita asteptare. Atunci atingerea ta va fi o revarsare de dragoste, tandrete, apreciere si recunostinta.

     Tehnica nu e importanta, ceea ce conteaza este ca atingerile sa fie dragostoase si constiente, sa fii prezent si bucuros. Mangaiati-va pe rand unul pe altul fara nici o prejudecata si fara nici o retinere, asa cum va este mai placut si va satisface, intr-o stare de sensibilitate, deschidere totala si echilibru.

     Mangaie trupul fiintei iubite si organele sexuale cu iubire si recunostinta profunda si cu sentimentul sacralitatii. 

     Jadul verde este bun pentru deblocarea fluxului energetic dintre parteneri, avand in acelasi timp proprietati de a racori si excita. Este foare placut si relaxant sa va mangaiati reciproc cu o piatra de jad verde.

     Si de ce nu, doamna draga, cand esti singura, aseaz-o pe buric iar mai apoi trece-o usor pe tot corpul descoperindu-ti zonele erogene dar si pentru a simti pe pielea ta energia sutelor de ani.

     In acest fel intre parteneri se creaza un cerc al daruitului si primitului, ceea ce ii va purta intr-un spatiu sufletesc de o profunda si linistitoare intimitate. Cand in mod constient ramai prezent in momentul primirii si daruirii unei atingeri placute, intri intr-o experienta a eternitatii. Acest moment, trait cu atentia treaza, este dincolo de timp si ratiune, si astfel devine o poarta spre Infinit/Divinitate.

 Cu drag,

Melania Adriana Tarnauceanu

Love Designer, Consilier Intimitate Emotionala si Compatibilitate Erotica

Experienta de 10 ani in proiecte, evenimente, sesiuni de consiliere / mentorat individuale si de cuplu

contact.blondacupantofiirosii

@gmail.com

ID facebook: https://www.facebook.com/melania.tudor.9

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *