Esente feminine

     imagesCAYMGRCUIn drumurile tale rascolite de dorinta, de pasiune, de mister si sublim, de intrebari, de vesnicul vis de a fi iubita se poate ca la un moment dat  sa doresti sa ai o relatie, sa intalnesti omul pe care sa-l iubesti, care inseamna poate totul pentru tine, si in felul acesta te intrebi cum poti sa evoluezi pentru a deveni o partenera iubita, respectata si apreciata.  

     Decide sa vrei de la o relatie onestitate, o relatie in care amandoi sa va urmariti visurile si scopurile si sa va asumati responsabilitatea vietilor voastre.

     Sunt cateva principii relationale care te pot ajuta in a evolua cu usurinta catre acea stare care iti aduce motivatia de schimbare, asumandu-ti rolul de a fi o vesnica calatoare in interiorul tau pentru a cuceri fiecare portiune din tine si care, in felul acesta, iti va crea potentialitatea unei relatii reusite si implinite.

     Nu voi filosofa pe aceasta tema pentru ca te va ajuta mai putin decat sa stii concret ce anume te poate scoate din anonimat. Asa ca iti propun sa incepem cu cateva “esente” feminine:

      Unui barbat ii poti arata ca ai nevoie de el pentru ca este o completare a ta si nu un scop, manifestandu-ti interesul fata de viata ta , de a fi tu insati si de a-ti construi visurile.

     Atunci cand nu-ti este teama de a-l pierde, abia atunci el devine curios in ceea ce te priveste, va dori sa-ti afle preferintele, si va face tot posibilul sa te impresioneze.

     Este bine sa nu fii indiferenta, raspunde-i clar despre ce si cum vrei sa se intample anumite actiuni care va privesc pe amandoi.

     Femeia care este interesata de satisfacerea propriei placeri, de a dori sa deprinda anumite abilitati si sa-si pastreze identitatea folosindu-se de resursele interioare, de a-si sustine pasiunile si a fi mandra de ele, are toate sansele sa devina o fiinta care confera maturitate intr-o relatie.

     Cea care are demnitate si mandria valoriIor sale nu face altceva decat sa evidentieze statutul unei femei care va dovedi echilibru intelectual, material, emotional. De fapt asta este esenta unei femei diferite. A fi implinita prin tine insati si nu prin partenerul tau te face a fi extrem de seducatoare.

     Invata sa fii fericita si daca esti cu el si fara el. Atitudinea de a face din fiecare zi, din fiecare reusita, din fiecare neputinta sau din fiecare traire o stare permanenta de fericire iti confera o cu totul alta dimensiune a expansiunii tale relationale.

     Probabil te astepti ca un barbat sa mentioneze ca si calitati definitorii ale tale talentul, frumusetea, faima. Si totusi nu este asa, cel care stie ce vrea cu adevarat va dori sa aiba langa el o femeie cu coloana vertebrala, o femeie care stie sa-si proiecteze propriul “ regat” in care respectul de sine este baza existentei sale.

     Este important sa stii ca ceea ce te leaga de un partener sunt valorile, interesele comune legate de viitor, energie, pasiune, capacitatea de validare si de admiratie, de ce nu. A-ti seduce partenerul prin capacitatea de a-l admira pentru ceea ce este el ca om, este o adevarata arta. Sa fii un “artist” complet si tangent la maretia interiorului uman inseamna sa sti a-ti implini propriul destin.

     Restul este reprezentat de asumarea unui cumul de impliniri emotionale, materiale, sociale si spirituale.

     Incepe-ti evolutia pentru a gasi partenerul, relatia, intamplarile, destinul care te vor duce pe drumul alegerilor in care iti traiesti viata asa cum iti place si langa barbatul care te merita.

     Sunt aici pentru tine, sa gasim impreuna alte minunate “esente” feminine care te vor face sa simti si sa vrei mai mult, sa-ti asumi feminitatea, sa daruiesti chiar daca o faci vulnerabilizandu-te, sa ierti vechile iubiri si nestatornicia, sa iubesti pasional si etern. 

Cu drag,

Melania Adriana Tarnauceanu

Love Designer, Consilier Intimitate Emotionala si Compatibilitate Erotica

Mail: contact.blondacupantofiirosii@gmail.com

ID facebook: https://www.facebook.com/melania.tudor.9

Your email address will not be published. Required fields are marked *