Un altfel de preludiu….vrei sa incerci?

     Cand vorbesti despre zona erogena a unei femei te gandesti inevitabil la ce se afla….intre picioarele ei.

     Cobori mai jos si ii privesti sanii pregatiti pentru mangaieri si alintat.

     Zona inghinala este conectata cu sanii printr-un sistem nervos complex si de aceea femeilor le place sa ai in vedere ca nu numai zona inghinala trebuie rasfatata in timpul preludiului sau chiar atunci cand faceti sex dar neaparat si sanii.

     Cine spune ca e usor sa satisfaci o femeie care stie ce vrea in pat?

     Ei bine, sa o satisfaci e una dar sa o faci addicted de o partida de amor de buna calitate parca devine mai ispititor. ๐Ÿ˜€

     Asa ca am sa-ti dau un pont super hot care o sa clatine mitul cu care suntem setati conform caruia combinatia – zona inghinala/sani – este cea care aduce femeia in extaz.

     Din ciclul โ€žbate ลŸaua sa priceapa iapaโ€ ( mesaj pentru barbatii care trag cu ochiul la micile noastre destainuiri ๐Ÿ˜‰ ) te invit sa te lasi purtata de fantezie, inchide ochii si doar simte inceputul unui preludiu ravasitor.  

0a052264751e7762daa1b68a3813db30

     Imagineaza-ti ca iubitul se apropie de tine, fiind in spatele tau, si-ti ridica usor parul.

     Ii simti respiratia in ceafa?

     Te mangaie iar apoi iti atinge cu buzele ceafa pentru a-ti dezmierda gatul cu sarutari fierbinti.

     Si nu se opreste aici. Pentru un efect maxim de dorinta si excitare, se apropie de ureche soptindu-ti cat de mult te vrea, pentru ca apoi sa-ti muste incetisor lobul urechii.

     De acum incolo imaginatia iti apartine…..hmmmm…..

     Cred ca esti pregatita pentru inceputul unei partide de amor fierbinte. Sau mai multe? ๐Ÿ˜€

     Daca esti o persoana vizuala si kinestezica sunt convinsa ca te-ai topit deja si nu-ti doresti altceva decat sa probezi pe pielea ta o astfel de tehnica pe care putini o stiu.

     La mine functioneaza de foarte multi ani. Iti garantez ca nu da gres niciodata si beneficiati amandoi de ea.

     Asta da vrajeala….I feel like I’m going crazy. ๐Ÿ™‚

     images (10)In cuplurile orientale o pereche de cercei atarnatori in forma de candelabru reprezinta un cadou erotic care sa mentina o stare constanta minima de excitare a femeii. Greutatea cerceilor care face sa traga in jos lobul urechii nu este altceva decat o invitatie pentru barbat de a-si folosi buzele in mod asemanator. Dar si lungimea lor care ajuta sa-i atinga linia gatului reprezinta o alta chemare erotica.

     Desigur ca am caseta cu bijuterii intesata de astfel de cercei. Ma fascineaza gablonturile si le gasesc extrem de senzuale.

     Insasi Kama Sutra, cea mai faimoasa carte despre arta iubirii sugereaza un astfel de preludiu care te va face sa experimentezi numai intalniri amoroase nebunesti si salbatice iar pe el sa-ti spuna….Iโ€™ve got you under my skin. ๐Ÿ™‚

             Free your Mind, Body and Soul ! Dare to live beyond the limits !

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *