Dependenta de penis – un viciu rafinat

     Se spune ca „suma viciilor ramane constanta”, indiferent la orice ai renunta. Prin urmare, daca in ADN-ul tau este inscriptionat pe vecie ca esti titularul cel putin al unui viciu, macar „alege-l” sa obtii si beneficii. 

     Daca asa stau lucrurile, atunci suma viciilor, dependentelor si deciziilor tale te definesc. So, let’s play with life! 🙂

     Dependenta de penis…..iata un viciu pe care l-au ales Tigroaicele Albe. In ce modalitate se folosesc de acest „viciu” este realmente numai alegerea lor. Aaaaa si desigur si a lui, a partenerului care consfinteste alegerea si isi daruieste pretioasa „samanta” pentru a o ajuta pe Tigroaica sa dobandeasca tineretea si nemurirea spirituala. Iata un partener extrem de flexibil. Sa fi fost ingenuncheat ego-ul din el de catre jumatatea Yin? 😀

     Ca sa-si puna in aplicare invataturile, Tigroaica are nevoie de multi barbati. Si cu cat practica pe mai multi barbati, cu atat mai multa energie va putea sa obtina. Aici intra in scena figura Dragonului Verde, tovarasul ei de joc.

     dratiger2In China, Dragonul este animalul dominant pe cer, simbolul Yang-ului.

     Cautarea de Dragoni este sarcina zilnica a Tigroaicei, ea folosindu-se de toate abilitatile de strateg ca sa reuseasca sa faca un Dragon Verde sa se preteze la jocurile ei sexuale. Are „armele” ei de seductie, desigur, dar o sa va povestesc data viitoare.

     Taoismul ortodox, ca si tantra, au la baza pastrarea energiei sexuale masculine prin retinerea de sperma, si de aceea barbatii evita ejacularea dar Tigroaica incearca exact contrariul. Cu cat barbatul ejaculeaza de mai multe ori cu atat este mai bine putandu-se „hrani” din energia lui.

     De aceea pentru multi ele pun in pericol scopurile lor in cadrul taoismului chiar daca ele zic ca si barbatul poate sa profite de aceste relatii ca sa obtina nemurirea.

     Dragonul Verde este un barbat normal de orice varsta dar nu mai mult de 65 din cauza calitatii spermei. Le admir, sunt pretentioase….stiu ce vor si chiar obtin. 🙂

     Dar ce crezi ca se multumesc doar cu atat? In plus trebuie sa fie o persoana amabila si matura cu care ea sa se simta bine. Este vorba de incredere, pana la urma. Cu Dragonul Verde ea va incerca toate tehnicile sexuale posibile, dar isi impun sa nu se indragosteasca.

     Ea se ghideaza dupa intuitie si daca un Dragon Verde ii transmite vibratii negative la inceput nu va lega relatii cu el. Daca este curat, educat si cu o personalitate atragatoare atunci Tigroaica va putea sa se reuneasca cu el de cel mult 9 ori. In felul asta nici Dragonul nu se va atasa de ea.

     Tigroaica va evita ca Dragonul sa practice si altceva decat felatia.

     Dupa ce a fost de 9 ori cu el nu il va vedea 6 saptamani iar in timpul asta Dragonul se va reface dupa atatea felatii frenetice :). Tigroaica il va epuiza incearcand ca pe parcursul unei sedinte Dragonul sa aiba 3 orgasme consecutive. Cine spune ca felatia nu este o arta ( ai sa vezi in alt articol ce…. arta, cand exemplific prin lectiile practice ).

     Dupa ce trece perioada de odihna Tigroaica il vede iarasi 9 saptamani si tot asa pana la terminarea celor 3 ani.

7356632-md     Multe dintre ele nu au cum sa-si castige existenta de aceea au un soi de „mecena” , un barbat care sa le impartaseasca obiectivele, sa le inteleaga, sa le impuna o disciplina in viata si sa fie dispus sa le intretina in cei 3 ani de practica.

     Acest barbat este Dragonul de Jad, cu care fie are o relatie formala sau, daca traiesc impreuna, au dormitoare separate. O data pe saptamana Tigroaica ii cere voie sa doarma cu el si, daca e cazul, practica diverse tehnici sexuale dar cu reguli foarte stricte.

     Spre deosebire de Tigroaica care practica sexul cu mai multi barbati, Dragonul de Jad ii datoreaza fidelitate implicita. Nu-i va impune niciodata nimic impotriva vointei ei, nici nu va avea relatii sexuale cu alte femei.

     In schimb Tigroaica il informeaza despre fiecare intalnire sexuala pe care o are cu un Dragon Verde pentru a obtine aprobarea lui. Relatia lor se bazeaza pe acordul reciproc si transparenta deoarece Dragonul de Jad este prezent la felatiile pe care Tigroaica le face altor barbati. Rolul atitudinii de voyeur este ca Dragonul de Jad sa se excite producand astfel cat mai multa sperma.

     De fapt reprezinta un semn al iubirii, ajutand-o astfel in procesul de redobandire a tineretii.

     Prezenta Dragonului de Jad la intalnirile ei cu Dragonul Verde ramane secreta. Dragonul verde nu trebuie sa stie ca este privit.

     Simtindu-se protejata Tigroaica poate sa-si realizeze felatia cat mai relaxata cu putinta si va putea sa-si impartaseasca aceasta experienta cu Dragonul de Jad.

     El se poate masturba in timp ce priveste pe ascuns perechea dar in nici un caz sa ejaculeze.

     Relatia dintre Tigroaica si Dragonul de Jad este complexa si serioasa. Dupa 3 ani de stat impreuna pot sa se desparta sau sa ramana alaturi unul de altul. Hotararea va depinde de Tigroaica.

     Unii Dragoni Verzi pot sa ajunga Dragoni de Jad, ea il propune dupa ce i-a satisfacut toate dorintele in cei 9 ani de formare.

      In acest fel un Dragon de Jad poate devenii maestru de Tigroaice capatand titlul de Tigru Alb.

      Ehe, povestile ca povestile da sa trecem si la lucruri serioase nu? Asa ca de data viitoare trecem la lectiile practice si la beneficii ca doar de asta calatorim prin lumi ciudate si captivante: sa aruncam o privire si in ograda altora pentru a ne imbunatatii viata erotica. Putin rafinament si provocare nu ne strica. 🙂

     Tu ce vicii ai? Nu fii timid/a! Sunt alaturi de tine. Si eu am un viciu…..pasiunea pentru excentricitati. Si sexul de buna calitate este uneori o excentricitate. 🙂 

 

             Free your Mind, Body and Soul ! Dare to live beyond the limits !

vali

Blondino, ce ai zice daca ai face un material despre cum poate un barbat sa provoace o femeie, atat prin discutii cat si prin ceea ce face ?!

Littlebutterfly

iti spun eu pe scurt 🙂
A pornit in “gluma” adica hai sa vedem ce iti place si ce nu… intrebare-raspuns din partea la amandoi… apoi a devenit ce ai face ce nu… si intr-un final ce fantezii ai… cand ne-am intalnit a fost punere in practica… sa sti ca mesajele “erotice” pot duce departe imaginatia unei femei :))

MAX

Mintea umană și prin extensie, imaginația, reprezintă cel mai dezvoltat organ sexual, dar și cel mai rafinat. Fanteziile devin infinite și depinde numai de apetitul sexual și de deschiderea mentală a partenerilor de a le pune în practică. De departe, prin structura lor, bărbații par mult mai imaginativi și mult mai avizi în a practica sexul. Doar că, bieții de ei, de cele mai multe ori au parte de dezamăgire fiindcă fie uită, fie nu știu că satisfacția sexuală deplină a bărbatului nu este una somatică, ci una mentală. Cu alte cuvinte nu cantitea, ci calitatea este cea care primează. Iar calitatea se atinge greu, fiind nevoie de o parteneră stabilă și de foarte multă gingășie în abordarea unei partide pe deplin memorabile. Căci, nici o partidă nu trebuie să se asemene cu o alta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *