Tigara unei tandreti nesfarsite

   images (40)  Intotdeauna am crezut ca prin cuvinte mi se poate face dovada iubirii, ca sunt dependenta de cuvinte.

     Cuvintele imi dadeau explicatia pentru fiecare apropiere, atingere, traire. Nu am stiut ca dincolo de cuvinte exista emotii care aduc la suprafata cele mai frumoase si nobile gesturi.

     Ca o sarutare, imbratisare, privire ma infioara mai mult decat cea mai inspirata declaratie de dragoste.

     Asa am cunoscut tandretea. Este un poem de gesturi care iti aduce un fior de erotism nu tocmai usor de descris dar pe care il traiesti cu o intensitate patimasa.

     Il poti asemui cu orgasmul. La fel de profund si extaziatic.

     Acum cer, respir, iubesc tandretea. Nu as fi putut intelege niciodata pe deplin iubirea lui daca nu ar fi existat acea noapte.

     Eram la iubitul meu. Facusem dragoste. Intensitatea mangaierilor, nesatul sarutarilor, delicatetea si unicitatea atingerilor, simplitatea cuvintelor si profunzimea privirilor ce au urmat, ne tineau “prizonieri” intr-o placere carnala voluptoasa. Orice soapta de-a mea o gasea pe a lui in dulci sarutari.

     Ne-am privit tacuti cateva minunte. Eram imbratisati si mistuiti de pasiunea intalnirii corpurilor noastre fierbinti.

     L-am mai sarutat inca o data de parca asta ar fi fost tot ce as mai fi putut lua de la el. Stiu ca-mi daduse totul. Toata fiinta lui, emotiile, masculinitatea si senzualitatea.

     Clipa era imperceptibila, uitand parca de sine.

     Si-a aprins o tigara, a tras cateva fumuri si m-a privit cu o licarire in ochi pe care nu o observasem pana in acea noapte.

     Mi-a intins tigara si o data cu ea toata dragostea lui. A fost prima data cand acest gest a inlocuit orice cuvant de iubire pe care mi l-ar fi putut spune. Nici nu-si aveau loc cuvintele.

     Atunci am inteles ca iubirea nu inseamna numai cuvinte. Ca iubirea este actiune pura, ca sunt momente cand un cuvant oricat de artistic este grait, paleste, devine fara sens.

     I-a luat insa locul un gest cu o naturalete si autenticitate ce a creat un vartej de sentimente care m-au facut sa simt esenta umana, cea care da acea dragoste nebuneasca de viata, acea nesatula dorinta de el.

     Si tot atunci am stiut ca-i voi iubi intotdeauna emotiile, caldura, tandretea pe care este capabil sa mi le dea, fara a simti ca mi le datoreaza, ci pur si simplu mi le daruieste cu toata fiinta lui. Le-am asemuit cu o cantare sublima la pian.

     In aceea noapte am devenit unul si acelasi suflet cu omul iubit, am simtit mai mult ca oricand ca acolo este locul in care vreau sa fiu.

     Tu cum faci dovada iubirii tale: prin cuvinte sau gesturi?

 

 

 

 

cristian

interesante articolele , as vrea sa mai citesc si altele
tot ce scrii tu ma intereseaza , asa reusesc sa vad unde si cum pot sa devin mai… bun in relatiile mele cu femeile. Cu drag KNT

Blonda cu pantofii rosii

iti multumesc ca iti manifesti interesul de a fii in continuare alaturi de mine
daca prin ceea ce public pe acest site pot aduce un plus de valoare in relatiile dintre parteneri inseamna ca mi-am atins scopul, dar mai ales, imi doresc sa le arat tuturor ca totusi exista….iubire, pasiune, senzualitate, frumusete 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *