Mic manifest al placerii

     Vreau sa-ti impartasesc bucuria mea legata de feedback-ul  pozitiv primit pentru subiectele pe care le-am prezentat in articolele anterioare. Asta inseamna ca evoluam si cautam raspunsuri acolo unde tabuurile ne impuneau limite.

     So, the Show must go on!

     Bine ai venit la cea mai extravaganta reprezentatie a complexitatii umane – sexualitatea. Mai e nevoie sa te avertizez ca puditatea si barierele impuse doar de mintea umana nu fac subiectul acestui site? 🙂

     Sunt intrebata frecvent cine sunt si de ce promovez cu atata pasiune sexualitatea. Nu in ideea de a invata sa ne-o „punem” ci sa descoperim arta de a face dragoste.

tumblr_mab5o8NCiy1rxdxkxo1_500

      Dar nu poti face dragoste daca nu-ti place de tine, de corpul tau, daca nu traiesti cu intensitate si nu te joci cu toate simturile pe care le percepe trupul atunci cand ii acorzi cu rabdare si dibacie toata atentia ta.

     Incepe de fapt prin a face dragoste cu tine.

     Despre adictia fata da o anume forma a placerii (sex, jocul de carti, droguri, alcool) s-a discutat dintotdeauna si cu siguranta vor ramane subiecte inca de cercetat si analizat.

     Sunt Blonda cu pantofii rosii si sunt dependenta de….placere. 😀

     Francisco Mora, specialist in neurologie se intreba: „Ce sau cine a avut aceasta idee geniala a placerii care este adevaratul laitmotiv al vietii? Cui i-a venit in minte o asemenea genialitate? Nimeni nu stie.”

     Imi place sa spun despre mine ca sunt o calatoare neobosita pe drumurile placerii si a conectarii cu sinele meu sexual.

     La inceputul adolescentei am avut o experienta extraordinara si fascinanta . Intr-o dupa amiaza m-a chemat o prietena de-a mea, mai mare cu sase ani.

     Nu-mi imaginam ca eram invitata sa descopar si sa ma infrupt cu senzatii pe care corpul si mintea mea nu le mai experimentase pana atunci.

     Am intrat in camera ei, statea intinsa, goala fara nici o urma de jena. Avea o sclipire in ochi de care si acum imi amintesc.

     A fost indeajuns doar o privire ca sa-mi urmez instinctul si iata ca m-am lasat vrajita de „invitatia” care mi-a schimbat viata.

     Asa am facut cunostinta cu vaginul ei dar si cu senzatiile electrizante pe care le avea vaginul meu atunci cand l-am privit pe al ei.

     Am inceput sa-l explorez cu o curiozitate napraznica in timp ce trupul imi vibra nebuneste.

     N-am facut altceva decat sa ma folosesc de simturi si toate ma ghidau soptindu-mi cu voluptate cuvinte magice: Acorda-i atentia totala! Ascult-o! Atinge-o! Respir-o! Priveste-o! Inspira-i mireasma! Gust-o! Simte-i caldura si contractiile de placere ale vaginului!

     M-am lasat calauzita de atingeri si placere, transformandu-ma intr-un „maestru” priceput al trupului ei dar si al meu.

EROTIC_PORTRAIT_Wallpaper__yvt22

     Sunt sedusa pentru totdeauna de placerea, tandretea si senzualitatea pe care le-am explorat in acea dupa-amiaza.

     Cum sa nu consider arta de a face dragoste, de a primi si darui placere a opta minune a lumii!  

     Placerea  este o inventie universala iar cautarea ei este axa in jurul careia s-a rotit de-a lungul timpului istoria fiintei umane.

     Din fericire evolutia si cresterea creierului au dus la dezvoltarea unor componente inedite cum ar fi bucuria jocului si explorarea a noi forme de placere.

     Iata o afirmatie care mi-a atras atentia din partea unui domn, demna de toata lauda ” idea de a folosi cenzori pentru eliminarea gandurilor cu caracter sexual este periculoasa, o persoana fara ganduri sexuale este anormala”.

     In ce masura este dependenta de placere o femeie care isi da frau liber propriului libido si imaginatiei, care este o arma mult mai puternica decat realitatea insasi?

     Se pun prea des etichete femeilor care isi declara adictia fata de placere ca fiind cel putin bizare, considerandu-se degenerat sau pervers acel lucru care este doar diferit fata de ceea ce se considera firesc.

     Eu cred ca acest tip de femeie are curajul de a fi ea insasi, are o personalitate puternica, si un fel de a fi prin care se impune asupra uzantelor si obiceiurilor stabilite de societate.

     Nu face altceva decat sa aleaga o optiune sexuala prin care intelege intr-un alt fel senzualitatea, dorinta si dragostea.

     Frica de „ce o sa spuna X sau Y„ prezenta in viata de zi cu zi  ramane inca valabila asa ca nu pot decat sa apreciez femeia care nu a cazut in capcana interdictiilor societatii.

     Este o femei indrazneata, curajoasa si inteligenta care isi gaseste singura drumul fara pudoare sau complexe.

     Emotiile si propriile sensibilitati ghideaza trupul unei astfel de femei.

     Domnul meu, am un sfat care te ajuta in relatia cu o femeie: daca nu reusesti sa intelegi emotiile si sensibilitatile unei femei pe care o aduci in pat, nu te vei folosi de tot „arsenalul” din dotare pentru a o stimula in a o duce pe culmi maxime de placere, nu vei face nimic altceva decat sa fii doar un trecator in interiorul vaginului ei.

     In final as vrea sa mai adaug doar atat: indiferent cine esti, traieste pentru si prin placere!

     Mi se pare ridicola ideea ca poti avea de suferit daca faci excese de…placere. 😀

            Free your Mind, Body and Soul ! Dare to live beyond the limits !

 

MAX

Nu sunt vreun sfânt. Nici nu o pretind, ascunzându-ma după dogme. Am gustat și gust din plăcerile vieții. Și ca să parafrazez un clasic, nimic din ce e omenesc nu mi-e străin. Totuși, dacă dragoste nu e, nimic nu e. Nu săriți să judecați. Și eu priveam cu indiferență conținutul celebrei zicale din Biblie. Și totuși, abia când m-am îndrăgostit, am simțit rostul ei profund. Nici nu conta că înainte avusesem partenere cu care satisfacția carnală depășise cu mult pe cea avută cu femeia pe care o iubeam. Dar, tocmai pentru că o iubeam din tot sufletul meu, mă simțeam de-a dreptul împlinit. Ba, mai mult, desăvârșit. De aceea, în momentul în care EA nu a mai fost, vraja aceea a contopirii totale nu s-a mai putut întâmpla. Căci, da, există satisfacție mai presus de simțuri.
E aproape o obligație să cunoști lumea care te înconjoară și plăcerile ei, dar numai alături de partenera pe care o iubești, te poți simți împlinit. Ca o mică parte din divinitate. După chipul și asemănarea acelei divinități sublime.

nick

cineva a zis ca exista 2 cai de evolutie, una prin durere si suferinta iar alta prin placere, acum depinde de fiecare in parte pe care cale alege sa evolueze 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *