blondacupantofiirosii

blondacupantofiirosii -

WORKSHOPURI

               Intimitate si Erotism in Relatii

Despre ce?

     „Există două zile importante in viaţa unui persoane: ziua in care s-a născut şi cea in care a descoperit de ce” – William Barclay

     De ce promovez cu atăta pasiune intimitatea şi erotismul?

     Pentru a redescoperi arta de a iubi şi de a face dragoste, acolo unde incep cu adevărat trăirile.

     De fapt, ştii să faci diferenţa intre unde incepe si unde se sfărşeşte trăirea, unde se află limitele tale? Cel mai probabil, acolo unde te sfărşeşti tu.

     Propria experienţă şi cărţile pe care le-am citit de-a lungul anilor, m-au dus la concluzia că in sex există un dincolo necunoscut.

     Tu eşti dispus a indrăzni să trăieşti dincolo de limite, să intălneşti ….necunoscutul?

     Acolo unde poţi fi TU cu cele mai nebune si extravagante visuri.

     De fapt de ce anume ai nevoie intr-o relaţie?

     Magie, cu siguranţă. Dar dincolo de farmecul intălnirii cu nebunia sentimentelor, care-ţi fac inima să tresare, cu nestăvilita dorinţă de a explora intensitatea clipelor şi nevoia fericirii unui drum in doi, există alchimia unor piese de puzzle esenţiale: intimitatea şi atracţia sexuală.

     In cadrul acestui workshop vom discuta despre intimitate şi erotism.

     In relaţia de intimitate se dezvoltă valorile, interesele comune legate de viitor, energia, pasiunea, capacitatea de validare si admiraţie, simţul umorului, stilul de viaţă, comunicarea. Intimitatea se crează doar atunci cănd doi oameni işi conferă acel sentiment intuitiv de a se simţi bine in pielea lor, de a-şi impărtăşi cu partenerul personalitatea dar mai ales aspectele vulnerabile pentru a-ţi fi descoperită identitatea ta completă.

     Ştiai că cea mai puternică dintre toate emoţiile umane este cea sexuală? Te provoc să cunoşti o altă perspectivă pornind de la un adevăr bine ştiut că sexualitatea reprezintă sănătate fizică si mentală, izvor de creativitate si ajungănd la a vedea sexualitatea ca pe o artă a emoţiilor şi senzaţiilor, plăcerii, relaxării şi senzualităţii, jocului cu imaginaţia pentru că sexul de bună calitate inseamnă idilă, farmec, respect, armonie, explorare, rafinament, conversaţie, dăruire, tandreţe, seducţie.

Cu cine?

0000Melania 61     Melania Tudor – Coach pe relatii si sexualitate. Dar mai mult decăt atăt, mă declar o neobosită călătoare pe drumurile vieţii.

     Aşa că te invit cu drag să descoperim impreuna arta de a fi tu insuţi/insăţi, de a-ţi trăi viaţa invăţănd să-ţi cunoşti  trupul, mintea şi sufletul, să-ţi foloseşti imaginaţia pentru a te aventura dincolo de limitele existenţei, acolo unde totul este posibil iar acţiunile sunt condiţionate doar de libertatea ta de alegere.

     Imi mai place să spun despre mine că sunt un “antrenor” emoţional  care se incapăţănează să nu respecte reguli, se ghidează după instinct şi dă voie emoţiilor să-şi realizeze propriile conexiuni la resursele universului. Sau mai simplu, un om care crede că visurile nu aparţin doar copilăriei şi că numai alături de tine, oricine ai fi, evoluţia sau arta de a trăi sunt mai frumoase.

     Aş vrea să cunoşti şi filosofia mea de viaţă, care poate fi şi a ta:

     Free your Mind, Body and Soul! Dare to live beyond the limits!

Cu ce?

     Cu tot “arsenalul” de deschidere, curiozitate, entuziasm, ingăduinţă si acceptare.

Cănd?

     Joi@agentia de speed dating SingleBell, 22 ianuarie 2015 de la 19:00 la 21:00

Cost?

     Investitia ta este de 60 RON.

Cum?

     Înscrierea la workshop se face trimiţănd un mail la adresa melaniaadriana72@yahoo.com